OVER DROOG

Droog Video is een full service videoproductiebureau gevestigd in Tilburg. Als eenmanszaak werkt Droog Video nauw samen met een vast netwerk van professionals. Dit zorgt voor flexibiliteit maar waarborgt bovendien ten aller tijden de kwaliteit van onze producties. Naast kwaliteit staat Droog Video voor passie en beleving. Deze kernwaarden staan centraal binnen vrijwel alle projecten van Droog Video.

 

Droog Video heeft een achtergrond in online marketing. Hierdoor zijn wij niet alleen in staat content te produceren maar ook te optimaliseren voor online gebruik. Middels deze strategie creëert Droog Video meerwaarde voor de zakelijke klant. Wat heeft u ten slotte aan een prachtige video die nauwelijks wordt bekeken?

droog
 • Creatief

  Door efficiënt te werken is Droog Video in staat het maximale te halen uit ieder budget. Droog werkt creatief waardoor voor iedere vraag een verbluffende oplossing wordt geboden.

 • Professioneel

  Droog Video is op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen de branche. Door innovatief te werken levert Droog Video een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.

 • Doelgericht / Efficient

  Video is geen doel maar een middel. Droog Video produceert passende videocontent als middel in dienst van een vooraf vastgesteld doel. In samenwerking met de klant werkt Droog Video aan optimale functionaliteit.  

 • Adviserend

  Droog Video denkt graag met u mee. Deze adviserende rol komt terug in alle facetten van concept tot oplevering. Op deze manier proberen wij het maximale voor onze klant te kunnen betekenen.

 • Sociaal

  Droog Video gelooft in de kracht van samenwerken. Dit geldt zowel naar onze klanten als partners en leveranciers. Het sleutelwoord achter succesvolle samenwerkingen is: passie.

UW VERHAAL IN BEWEGING

Droog Video is een full service videoproductiebureau gevestigd in Tilburg. Wij visualiseren beleving door uw verhaal te vertalen naar bewegend beeld. Droog Video produceert met passie voor zowel bedrijven als particulieren