Blog 1: Welkom

Dames en heren. Jongens en meisjes. Allereerst:

Welkom op de officiële website van Droog Video!

Mijn naam is Max Droog en onlangs heb ik besloten mijn eigen bedrijfje te starten. Wat ik ga doen? Videocontent produceren! Voor wie? Voor een ieder die wil maar voornamelijk voor bedrijven. Waar? Overal waar mijn camera me brengt! Wanneer? Vanaf nu!

Wil je meer over mijn werk en diensten weten, kijk dan gerust op mijn website. Je mag ook best wel bellen, mailen of een postduif sturen. Ik beschik niet over een faxapparaat. Whatsapp gebruik ik wel.

 

Blog

Momenteel schrijf ik (en lezen jullie) mijn eerste blogpost. Als je dit een half jaar geleden aan me zou vragen, had ik je vermoedelijk aangevallen of veel pijn proberen te doen. Maar toch. Ik doe dit. Ik voel dan ook de drang om te verklaren waarom ik heb besloten dit te doen:

1. Ja, ik had ook kunnen vloggen. Nee, daar leent mijn hoofd zich inderdaad niet voor.

2. In de aanloop naar mijn start als zelfstandig ondernemer heb ik veel vragen gekregen van mensen uit mijn directe en indirecte omgeving. Daarnaast ontvang ik de laatste tijd vaak toffe reacties wanneer ik zo nu en dan een videotje post op Facebook. Genoeg reden om de optimistische conclusie te trekken dat er wellicht interesse is in hetgeen waar ik mee bezig ben. Zo nu en dan een kleine update voor de geïnteresseerde is dan ook zo gek nog niet.

3. Ondanks dat ik dat wat ik doe bloedserieus neem, houd ik het graag luchtig.

4. Het maken van video is door de jaren heen een van mijn passies geworden. Die passie deel ik graag. Of je nou wil of niet.

Dat gezegd hebbende wil ik nog even kort benadrukken dat ik vast wel een spelfout zal maken en literair op mn muil zal gaan. Bespaar me dan ook vooral de mentale steniging over d-tjes en t-tjes. Ik beloof dat ik mn best zal doen!

 

De aftrap

Zoals gezegd ben ik vanaf heden officieel mijn bedrijfje gestart. Na de nodige jaren voor verschillende bazen te hebben gewerkt denk ik dat dit het juiste moment is om deze stap te zetten. Ondanks dat ik er veel vertrouwen in heb, is het best wel spannend. Als eenmanszaak doe ik het meeste zelf maar gelukkig heb ik een aantal vakkundige mensen om me heen. Deze kunnen versterking bieden waar en wanneer nodig!

Ik hoop met Droog Video vooral veel mooie en uitdagende projecten te kunnen gaan doen. Mocht ik iets kunnen betekenen voor jou of een bekende laat het me dan ook vooral weten. Het enige wat ik voor nu nog zou willen melden is dat ik iedereen die me op welke manier ook helpt enorm dankbaar ben! Super tof! Vooral blijven doen! Amen!

Heb je vragen, tips, ideeën, voorstellen of wat dan ook neem dan gewoon contact op. Doen!